Niet alleen goede dienstverlening verdient een eerlijke prijs, u verdient dat ook! Op transparante wijze vastgesteld, maatgesneden en open gecommuniceerd. Zo hoort het.

Voordat Ellen van Swaaij aan de zaak begint kijkt zij naar uw financiƫle positie en de aard en omvang van uw opdracht. Aan de hand daarvan stelt zij het uurtarief vast en maakt zij een raming van de kosten. Indien mogelijk wordt een vaste prijs afgesproken. Komt u voor gefinancierde rechtshulp (door de overheid gesubsidieerd) in aanmerking? Ellen van Swaaij vraagt die subsidie graag voor u aan. Dan betaalt u alleen een eigen bijdrage en eventueel bijkomende kosten (zoals griffierecht). Zij werkt dus met maatgesneden offertes of kostenramingen. Alles wordt vooraf besproken, uitgerekend en schriftelijk vastgelegd. Duidelijkheid staat dus voorop.

Het is helaas niet mogelijk een simpele prijs op deze website te vermelden. Die prijs hangt in de eerste plaats af van de aard van de zaak, de daaraan verbonden werkzaamheden en het financieel belang. De rechtbank hanteert er ook verschillende tarieven (griffierecht) voor. En ook uw financiƫle positie dient in de berekening te worden betrokken.

Juist omdat een prijs in zijn algemeenheid niet te noemen is, maar u vooraf wel duidelijkheid en zekerheid wenst te hebben biedt Ellen van Swaaij een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan. Alleen zo kunt u een maatgesneden kostenraming krijgen. En haar eerste juridische mening over de zaak krijgt u erbij. Geheel vrijblijvend.

 
© Ellen van Swaaij Legal | Designed & Built by Deep Blue software