Ellen van Swaaij is advocaat sinds 1991. Lange tijd in Rotterdam, tegenwoordig in Breda.

Zij beoefent de algemene praktijk met accent op familierecht, arbeidsrecht en ondernemers. Binnen de advocatuur is zij een gezien advocaat met veel nevenactiviteiten. Zo was zij ondermeer docent in de beroepsopleiding voor advocaten, gaf zij gastcolleges op de Erasmus Universiteit Rotterdam en is zij nog steeds een veelgevraagd spreker op studiebijeenkomsten.

Een juridisch probleem of geschil is altijd vervelend en brengt veel onzekerheid met zich mee.

Daarom is persoonlijke aandacht voor de cliënt en de zaak een absolute noodzaak. Het maakt het verschil. Het verschil dat Ellen van Swaaij voor u wil maken.

U, of dat nu als persoon of namens uw bedrijf is, staat centraal. U heeft immers een probleem waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Betrokkenheid bij de cliënt, aandacht voor de zaak en een flinke portie vechtlust zijn haar meest in het oog springende eigenschappen, waarmee zij van meet af aan naam maakte. En altijd in begrijpelijke taal en tegen een eerlijke prijs.

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak en maak kennis met haar deskundige, betrokken en voortvarende manier van werken.

 
© Ellen van Swaaij Legal | Designed & Built by Deep Blue software